Muzičko leto 2019. u Kosjeriću

Udruženje građana „K-Town group” i “Cafe Breza” iz Kosjerića u toku letnjeg perioda realizuju niz muzičkih koncerata za svoje sugrađane i komšije iz okolnih gradova.

Muzičko leto u Kosjeriću otvoriće bend Iskaz nastupom 13. jula, dok je 20. jul rezervisan za Popečitelje i Strašnog Zmaja a zatim 27. jula nastupaju Špajiz i Fade out.

Prvi vikend avgusta posvećen uspomeni na našeg Petra Lazića. Mini festival, pored niza izložbi i književnih večeri sadrži i muzičke nastupe izvođača Voodoo Popeye, Rawhide i Texas flood. Ovogodišnju novinu ovog malog festivala predstavlja i Titan demo fest koji donosi nastupe čak 10 mladih bendova iz čitave Srbije.

10. avgusta sviraju Melmac Riders a 16. avgust je rezervisan za završni program 15. međunarodnog ART kampa Kosjerić, koji će pored redovnog programa ulepšati i nastupi bendova Zauvar i Auf Wiedersehen.

Idućeg dana, 17. avgusta iz Kosjerića se organizovano kreće za Divčibare na MMF FEST koji predstavlja najpozitivniji festival u ovom delu Srbije i koji najtoplije preporučujemo.

Koncertnu sezonu 24. avgusta završava bend Osmi dan.

Cilj programa „Muzičko leto 2019“ je afirmacija rock muzike, ostalih kulturnih sadržaja i tolerancije a pre svega kvalitetno provođenje slobodnog vremena u Kosjeriću.

Program će se realizovati od 13.07.2019. do 24.08.2019. godine, kroz 8 tematskih vikend programa. Sve aktivnosti dešavaju se u “Cafe baru Breza” u Kosjeriću, ul. Brezin sokak BB.

Podeli

Related posts