Zabeleske gospodje Kremic (44)

Davno sam od jednog druga čula izreku: „Nisam ja taki mi horoskop!“ Zvučalo je kao dobro objašnjenje. Kad ne znaš šta ćeš i kako ćeš, okriviš horoskop!

I kada je pre par godina jedna dobra drugarica rekla da treba da igram Loto jer mi je Jupiter u petoj kući, ja sam se zainteresovala. Iako se nikad nisam  bavila položajem planeta u trenutku mog rođenja, učinilo mi se da nije mala stvar kad je Jupiter u petoj kući. Ipak je on najveća planeta našeg sistema, a i peta kuća od dvanaest deluje nekako blizu! Objašnjenje je da Jupiter na tom mestu isijava toliku količinu uticaja da je siguran dobitak u igrama na sreću! Dakle, možeš ti da se ne baviš horoskopom ali se on bavi tobom!

Zato sam odigrala Loto 2-3 puta i ništa! Najviše što sam dobila bila je zamena listića! Odustala sam, jer ako je zamena najviše što Jupiter može da isija u mojoj petoj kući, neću da finansiram državnu lutriju. 

A onda smo pre neki dan mladi potomak i ja otvarali kolačiće sreće. I zamislite, ja sam dobila kombinaciju brojeva koja će mi promeniti život, kao nekad stariji potomak. Bojana me čak i podsetila na Jupiter momenat iz mog horoskopa, i konstatovala da to uz kolačić sreće sigurno nešto znači. Uglavnom, danas idem da uplatim dobitnu kombinaciju, a vi mi držite palčeve. I to može da pomogne. 

Jupitera mi! Vreme je da se obogatim! 

Podeli

Related posts